Werkwijze

De eerste en belangrijkste stap tot heelwording is je lichaam weer gaan belichaam. Volledig contact met je lijf hebben en voelen. Weer gaan  vertrouwen op je eigen zelfgenezende kracht en op aanwijzingen van je hart.  Hierbij ben ik de veilige, heilige ruimte voor je waar de heling mag plaats vinden.
Alles wat ik voor je kan zijn is een manier om daar weer kennis mee te maken en vertrouwd te worden. Je kun mij zien als een katalysator.

Ik werk volledig intuïtief afgestemd op jou, samen met de mij tot beschikking staande methodieken (zie onderaan de pagina), waarbij jij zelf het innerlijk werk doet en zo je helend vermogen weer leert aan te spreken.
Het kan zijn dat ik de ene methodiek meer inzet dan de anders, ze lopen door elkaar heen en vullen elkaar aan.

Bij je eerste bezoek heb ik een inleidend/orienterend gesprek met je, waar je mij
vertelt je welke hulpvraag je hebt.

Door mijn intuïtie en invoelingsvermogen gericht in te zetten, kijk ik verder dan de hulpvraag waamee jij komt….de oorsprong. Dit doe ik van nature en kom gelijk tot de kern van de problematiek.

Vervolgens ga ik samen met jou kijken naar de weg en de stappen die je kunt zetten met als doel om jouw eigen levenskracht en zelfhelend vermogen weer zelf in de hand te hebben.
Eigenlijk is het niet anders dan kennis maken met – en inzicht krijgen in de mens die je bent….die je ergens uit het oog bent verloren.

Dit kan in de praktijk gebeuren of we gaan aan de wandel en tijdens de wandeling door de natuur kijken we samen wat er nodig is.

Een telefonisch consult werkt – door de inzet van mijn paranormale talenten – op dezelfde manier.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de volgende methoden: