Werkwijze

In mijn praktijk kun je terecht voor een natuurgeneeskundig psychosociaal consult gericht op heelwording,  op zowel geestelijk,  lichamelijk als op zielsniveau.

De eerste en belangrijkste stap hierbij is je lichaam weer gaan belichaam. Volledig contact met je lijf hebben en voelen. Weer gaan  vertrouwen op je eigen zelfgenezende kracht en op aanwijzingen van je hart.  Hierbij ben ik de veilige, heilige ruimte voor je waar de heling mag plaats vinden.
Alles wat ik voor je kan zijn is een manier om daar weer kennis mee te maken en vertrouwd te worden. Je kun mij zien als een katalysator.

Ik werk volledig intuïtief afgestemd op jou, samen met de mij tot beschikking staande methodieken (zie onderaan de pagina), waarbij jij zelf het innerlijk werk doet en zo je helend vermogen weer leert aan te spreken.
Het kan zijn dat ik de ene methodiek meer inzet dan de anders, ze lopen door elkaar heen en vullen elkaar aan.

Bij je eerste bezoek heb ik een inleidend/orienterend gesprek met je, waar je mij
vertelt je welke hulpvraag je hebt.

Door mijn intuïtie en invoelingsvermogen gericht in te zetten, kijk ik verder dan de hulpvraag waamee jij komt….de oorsprong. Dit doe ik van nature en kom gelijk tot de kern van de problematiek.

Vervolgens ga ik samen met jou kijken naar de weg en de stappen die je kunt zetten met als doel om jouw eigen levenskracht en zelfhelend vermogen weer zelf in de hand te hebben.
Eigenlijk is het niet anders dan kennis maken met – en inzicht krijgen in de mens die je bent….die je ergens uit het oog bent verloren.

Dit kan in de praktijk gebeuren of we gaan aan de wandel en tijdens de wandeling door de natuur kijken we samen wat er nodig is.

Een telefonisch consult werkt – door de inzet van mijn paranormale talenten – op dezelfde manier.

Mijn werk gaat uit van de 5 natuurgeneeskundige principes, namelijk:
1. Energie is de basis van het leven:

Alles in en om ons heen bestaat uit energie, het is de basis van het leven en nodig voor het goed kunnen functioneren van ons lichaam.
Het lichaam is ontregeld als de energie niet vrij kan stromen door een tekort, een teveel en/of een blokkade. Het weer in beweging brengen van de energie en het goed verdelen van energie zorgt ervoor dat het lichaam weer in staat is om te kunnen functioneren. De onderstaande 4 principes kunnen dan ook plaatsvinden en er kan genezing plaatsvinden.

Zonder voldoende energie in ons lichaam kunnen wij niet tot herstel komen. Net als met een mobiele telefoon…je kunt er weinig mee als deze niet is opgeladen.

Methoden die ik gebruik die dit pricipe behandelen zijn de Mihealth, magnetiseren, Reiki, familieopstellingen,psychosociale kinesiologie, klopacupressuur, traumasensitieve yoga

2. Prikkeloverdracht:

Het herstellen van interne fysieke en/of geestelijke communicatie-systemen die verstoord zijn door shock-conflicten in het lichaam en geest.
Zonder een goede geleiding stagneren vele functies door beperkte communicatie van informatie-overdracht tussen de verschillende organen en cellen in het lichaam.

Methoden die ik gebruik die dit pricipe behandelen zijn de Mihealth, magnetiseren, reiki, familieopstellingen,psychosociale kinesiologie, klopacupressuur, trauma senitieve yoga.

3. Drainage en ontgiften:

Het opheffen of verminderen van geestelijke en/of stoffelijke toxische belastingen en het lichaam helpen dit af te voeren.
Het lichaam heeft het nodig om zich regelmatig te kunnen reinigen van geestelijke en stoffelijke ballast om verergering van klachten tegen te gaan en te verminderen.

Methoden die ik gebruik die dit pricipe behandelen zijn de Mihealth, magnetiseren, Reiki, familieopstellingen, psychosociale kinesiologieklopacupressuur, trauma sensitieve yoga, massagetechnieken, voedingsadviezen.

4.Voeding:

Voedings- en/of voedingssupplementen advies. Vitaminen en voeding op maat.
Wat wordt er door je lichaam opgenomen en wat niet?
Behandeling met de Nes-Scan met voedingsadviezen en supplementadviezen.

5. Levenshouding en het onbewust ziekmakende levenspatroon:

Het bewust worden van gevoel (psyche), erkenning geven aan het lichaam en het herkennen en erkennen van ziekmakende levens- en gedachtenpatronen waar een trauma- of shock-conflict aan ten grondslag ligt. Het juiste inzicht op het juiste moment bepaalt de kortste weg naar heling.
Onder het kopje Levensvisie ga ik hier dieper op in.
Methoden die ik gebruik die dit pricipe behandelen zijn de Mihealth, familieopstellingen, psychosociale
kinesiologie,klopacupressuur, trauma sensitieve yoga, coachen , creatieve therapie, gesprekken.
Het ene principe loopt naadloos over in het andere daar alles in principe energie is.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de volgende methoden: