Angélique

Hallo ik ben Angélique Kettenis, geboren te Wormerveer 10 juni 1966.
Sinds 2006 praktiserend paramedisch natuurgeneeskundig psychosociaal therapeut.
Al heel jong wist ik dat mijn levensdoel anderen blij maken is; blij maken met wie ze diep van binnen al zijn.

Een geestelijk verloskundige.
Mensen geboren laten worden in zichzelf en zo kennis laten maken met zichzelf.
Het bewustzijn dat ze al heel en compleet zijn vol van levenskracht.
Hiervoor moest ik eerst geboren worden in mijzelf. Blij zijn met mij. Inzicht krijgen in wie ik ben en wat mijn levensdoel is om volledig vanuit mijn hart te kunnen leven.
Een levenspad met de nodige hobbels en bobbels, vallen en opstaan, pijn en uiteindelijk het liefdevol omarmen van mijzelf.
Ik hou van mij en leef zonder reserve vanuit mijn hart.
Tenminste meestal mits ik mijzelf niet in de weg zit.
Ja ik blijf ook mens.

Ruwe diamant
Het leven is mijn leerschool die de ruwe diamant die ik ben, slijpt facet voor facet.
Een rijk pad dat mij heeft laten zien wie ik ben en mij heeft geleerd om te gaan met mijn hooggevoeligheid (HSP), empaath zijn, heldervoelen, helderweten, helderhoren, helderzien; mijn talenten en uitdagingen.
Ik ben een computer zonder firewall ten gevolge van mijn paranormaliteit en HSP.
Een dynamisch leerproces dat door blijft gaan. Het heeft mij in staat gesteld om het vermogen wat ik in mijn leven heb meegekregen te leren kennen en op een positieve, liefdevolle en opbouwende manier aan te spreken en  vanuit mijn hart te leven, mijzelf te zijn, mijn leven te beschouwen als een geschenk….en alles wat op mijn pad komt.

Hierdoor ben ik mij bewust geworden van de kwaliteiten die ik in mij draag, zoals;
Liefde en compassie voor mijn medemens, creativiteit, humor, blijdschap, lachen, directheid, snel tot de kern van de zaak komen, invoelend vermogen, sterke intuitie, paranormaliteit, enthousiasme, passie en zelfreflectie in mijn leven en werk.

Humor
Een grote rol in mijn leven en werk speelt de humor. Het is heerlijk om te kunnen lachen om jezelf en zo het leven te relatieveren en vanuit een ander perspectief te zien ontdaan van alle drama.

Engelen en de Bron van Al-Wat-Is
Naast humor is mijn relatie met de Bron van Al-wat-is en de engelen een belangrijk aspect in mijn werk…..ik heet niet voor niets Angélique (= engel in het frans).

Nascholing.
Deze kwaliteiten en de door mij genoten Hbo-opleidingen en voortdurende nascholing op het natuurgeneeskundige, psychische en het alternatieve vlak vormen de fundering voor de bovengenoemde kwaliteiten en talenten.

Opleiding – levensschool
Naast de reguliere scholing van Havo, Mbo levensmiddelen technologie en A verpleging in serviceopleiding in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk volgde het Hbo Marcos Therapie (psychosociale begeleiding van mens tot mens en toegepaste kinesiologie). Mijn zeer diverse werkervaring, van verkoop buitendienst in de industriële weegapparatuur, via de A-verpleging (in service opleiding = training on the job), 100% afgekeurd zijn 2 jaar na een Burn out in 1998, volledige omscholing tot Marcos Therapeut in 2006 afgerond, mijn eigen reïntegratie georganiseerd door aan de slag te gaan bij Postnl, de thuiszorg en tegelijkertijd een eigen praktijk in natuurgeneeskunde opbouwen in 2007, er 1.5 jaar uit met PTSS (post traumatische stress syndroom ten gevolge van onvolledige narcose bij de verwijdering van mijn baarmoeder) in 2015, doorstart van de praktijk na mijzelf genezen te hebben van PTSS  in 2016.
Eind 2017 en begin 2018 heb ik deelgenomen aan de jaartraining de Heilige Seksualiteit van de Vrouw. Een cadeau dat mij weer thuis bracht in mijn bekkengebied dat door de verwijdering van mijn baarmoeder met als resultaat PTSS. Mijn lichaam is weer veilig en heeft een fundering. Zo mooi en helend….. dit is de ingekorte versie.
Conclusie: het leven mijn meest waardevolle scholing.
De levensschool, waar je mag vallen opstaan en blunders maken met de uitnodiging ervan te leren door verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen op alle fronten in alle kwetsbaarheid en zachtheid thuis komen bij je goddelijke kern.

Ik werk vanuit de 5 natuurgeneeskundige principes (die ik uitleg onder het kopje Hoe ik werk) en sinds medio 2016 inmiddels ook de NES Nutrition Energetics System.

Sneller, minder tijd nodig en duidelijke resultaten.
Het voordeel van mijn hooggevoeligheid, empaath zijn  en de paranormaliteit is dat ik snel tot de kern doordring en minder tijd nodig heb per client of zaak.

Miss sunshine, gemaakt na genezing van PTSS
Miss sunshine, gemaakt na genezing van PTSS