Angélique

Hallo ik ben Angélique Kettenis, geboren te Wormerveer 10 juni 1966.

Sinds 2007 praktiserend paramedisch natuurgeneeskundig psychosociaal therapeut.
Al heel jong wist ik dat mijn levensdoel anderen blij maken is; blij maken met wie ze diep van binnen al zijn.

Een geestelijk verloskundige.
Mensen geboren laten worden in zichzelf en zo kennis laten maken met zichzelf.
De bewust wording dat ze al heel en compleet.
Hiervoor moest ik eerst geboren worden in mijzelf. Blij zijn met mij. Inzicht krijgen in wie ik ben en wat mijn levensdoel is om volledig vanuit mijn hart te kunnen leven in bewust zijn.
Een levenspad met de nodige hobbels en bobbels, vallen en opstaan, pijn en uiteindelijk het liefdevol omarmen van mijzelf.
Ik hou van mij en leef zonder reserve vanuit mijn hart.
Tenminste meestal.
Ja ik blijf ook mens

Ruwe diamant
Het leven is mijn belangrijkste en meest waardevolle leerschool de levensschool, die de ruwe diamant die ik ben, slijpt facet voor facet door het leven te zien als een spiegel, die mij leert wie ik in mijn essentie ben: licht/onvoorwaardelijke liefde/bewustzijn.
De levensschool, waar je mag vallen opstaan en blunders maken met de uitnodiging ervan te leren door verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen op alle fronten in alle kwetsbaarheid en zachtheid thuis komen bij je goddelijke kern/essentie.
Op deze school raak je nooit uitgeleerd elke dag liggen er nieuwe lessen, uitdagingen en inzichten op je pas….eh …tenminste als je ze wil zien. Inmiddels is deze weg geen keuze meer, het is hoe ik leef en in het leven sta.
Een dynamisch leerproces dat door blijft gaan.
Het heeft mij in staat gesteld om het vermogen wat ik in mijn leven heb meegekregen te leren kennen en op een positieve, liefdevolle en opbouwende manier aan te spreken,  vanuit mijn hart te leven, mijzelf te zijn, mijn leven te beschouwen als een geschenk….en alles wat op mijn pad komt.

Sneller, minder tijd nodig en duidelijke resultaten.

Door de kwaliteiten die ik in mij draag; Liefde en compassie, creativiteit, humor, blijdschap, vreugde, directheid, snel tot de kern van de zaak komen, invoelend vermogen, sterke intuitie, paranormaliteit, hooggevoeligheid, empathisch vermogen, zelfreflectie  ik snel tot de kern doordring en minder tijd nodig heb per client of zaak.

Humor
Een grote rol in mijn leven en werk speelt de humor. Het is heerlijk om te kunnen lachen om jezelf en zo het leven te relatieveren en vanuit een ander perspectief te zien ontdaan van alle drama.

Opleiding – levensschool
Naast de reguliere scholing van Havo, Mbo levensmiddelen technologie en A verpleging in serviceopleiding in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk volgde het Hbo Marcos Therapie (psychosociale begeleiding van mens tot mens en toegepaste kinesiologie). Mijn zeer diverse werkervaring, van verkoop buitendienst in de industriële weegapparatuur, via de A-verpleging (in service opleiding = training on the job), 100% afgekeurd zijn 2 jaar na een Burn out in 1998, volledige omscholing tot Marcos Therapeut in 2006 afgerond, mijn eigen reïntegratie georganiseerd door aan de slag te gaan bij Postnl, de thuiszorg en tegelijkertijd een eigen praktijk in natuurgeneeskunde opbouwen in 2007.  Medio 2013 ben ik er  1.5 jaar uit geweest met PTSS (post traumatische stress syndroom ten gevolge van onvolledige narcose bij de verwijdering van mijn baarmoeder 21-12-2010). In 2016, doorstart van de praktijk na mijzelf genezen te hebben van PTSS
Eind 2017 en begin 2018 heb ik deelgenomen aan de jaartraining de Heilige Seksualiteit van de Vrouw. Een cadeau dat mij weer thuis bracht in mijn bekkengebied dat door de verwijdering van mijn baarmoeder met als resultaat PTSS door wakker te worden tijdens de operatie. Erna was mijn lijf onveilig en heb ik tijd nodig gehad om mijn lichaam weer te kunnen belichamen. Trauma slingert je uit je lijf. Via de Heilige Seksualiteit van de vrouw ben ik weer volledig in mijn lichaam. Ze is weer veilig, heilig…mijn fundering. Een prachtig geschenk aan mij een geschenk wat ik deel doordat ik de heilige en veilige ruimte voor de ander mag zijn …..in de ontmoetingen van hart tot hart zoals ik de sessies met cliënten liever noem.
Zonder deze hartsverbinding is er geen veiligheid en geen heling.

Miss sunshine, gemaakt na genezing van PTSS
Miss sunshine, gemaakt na genezing van PTSS