Reacties

Reacties

Lieve Angelique,                                                               28 december 2016

Ik voel me blij door jou liefdevolle, humorischtische en eerlijke hulp. Je hebt mij laten voelen en inzien wie ik werkelijk ben. En vertrouwen te leren hebben in mezelf en mijn hart te volgen. Door jou hulp ben ik weer gaan houden van mezelf en van het licht in mijn ziel. Zonder er bang voor te zijn. Mezelf te omarmen en weer blij te mogen zijn. Ik heb positieve stappen in mijn leven gemaakt die ik niet meer voor mogelijk had gehouden dankzij jou inzicht en toewijding. Ik durf weer te leven. Dank je wel, Angelique.

Liefs van Sabine

 

Lieve Angélique,                                                                 30 november 2016

Ik ken je nog niet zo lang, maar je hebt mijn leven nu al zo verrijkt door jouw aandacht, begrip en liefde. En middels de Nes therapie komen we lichamelijk ook steeds verder. Je bent SUPER!

Liefs, Monique H

 

Lieve Angélique,

Bedankt voor je hulp. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen en naar je toe ben gegaan. Ik weet dat ik nog veel te leren heb, maar door jou ben ik zeker op de goede weg.

Liefs Ria E.

 

Angélique je hebt talent om op een bijzondere manier op de pijnlijke plek te prikken! Precies genoeg om emoties los te maken zonder dat het te overweldigend is. Door jou heb ik eindelijk mijn emmertje met spanning kunnen legen waar ik al maanden mee liep. Tien kilo lichter en met een helder hoofd ben ik weer vertrokken.

Dankjewel, je bent een topper!

Liefs Esther L.

 

Hé Angélique,

Ik heb jou ervaren als een open, duidelijk, direct persoon met het hart op de juiste plek. Je luistert goed en analyseert snel biedt meteen oplossingen. Door het oplossen van mijn blokkades was ik na iedere sessie leeg, doodmoe. Bij de eerste sessie heb ik zelfs bijna de hele avond gehuild. Het bleef zonder enkele aanwijzing maar stromen. Dat vond ik iets heel moois aangezien ik mezelf geblokt had voor alle emoties (lachen, huilen, boos). Dat maak jij allemaal vrij bij mij. Je had me vrij snel op het juiste pad!!

Marina Ucher xxx

 

Angélique, je bent een lief gek mens!

Je hebt me leren voelen. Leren luisteren naar de signalen van mijn eigen lichaam. Ik heb geleerd dat je alle antwoorden zelf in je hebt, maar je de rust moet nemen om deze te zoeken. De nodige confronterende vragen maakten ruimte om dat te leren.
En het is een aparte, doch zeer prettige ervaring om tegelijk vol energie als helemaal in rust en richting huis te gaan… In de drukte van alledag gaat dit gevoel helaas zo gemakkelijk verloren.
Nu moet ik nog leren om minder eigenwijs te zijn en het vaker zelf te doen, vaker luisteren. Maar dat is een wonder waar ik zelf aan moet werken.

Liefs Kim L.

 

Hoi Angelique,

Vond het wel heel apart hoe het in zijn werk ging.
Heel erg bedankt voor je duw in de goede richting en vooral de rustige en duidelijke manier waarop je te werk gaat. Hoop snel weer eens in de buurt te zijn.

Liefs Corina van E.

 

Lieve Angelique,

Toen ik bij jou voor het eerst kwam zag ik het leven niet meer zitten. Na een maanden lange behandeling heb ik mijn leven weer hervonden. Dankzij jou heb ik ontdekkingen gedaan waar ik zelf nog dagelijks versteld van sta. Ik ben een ander mens geworden en ik hoop dat ik deze nieuwe ”ik“ nooit meer kwijt zal raken. Zou het gevaar dreigen sta ik weer bij jou op de stoep. Mijn dank is dan niet in woorden uit te drukken. Maar dat weet je.

Veel liefs Liliana V.

 

Lieve Angelique,                                            februarie 2018

Wat ben je een heerlijk en oprecht mens met bijzondere gaves en een vakvrouw bovendien! Ik weet dat ik bij jou op een veilige plek ben voor mijn behandelingen.

Liefs, Nicole